Top slider

Moderne teknologi baseret på 100 års erfaring

Villiam Petersen har i mere end 100 år bidraget til, at tandhjulene kører rundt hos virksomheder i hele verden. Vi producerer speciallavede tandhjul og transmissionsdele af højeste kvalitet og præcision, så din virksomhed kan være sikker på at få præcis det tandhjul, der får jeres produkt til at køre – nu og i fremtiden.

Se mere

Din pålidelige leverandør af tandhjul i alle brancher

Vi leverer tandhjul og dele til stort set alle brancher – og højst sandsynligt også din. Vores erfaring spænder bredt, og vi kender til mulighederne inden for de forskellige brancher, så vi kan guide dig bedst muligt og levere et unikt produkt til din produktion.

Pålidelig leverandør inden for olie og gas

Villiam Petersen er leverandør af tandhjul og transmissionsdele inden for olie- og gasindustrien, hvor komponenterne spiller en afgørende rolle for at opretholde produktionsprocesserne og sikre en jævn drift af maskineriet.

Se mere
Olie & Gas

Vedvarende energi kræver stærke tandhjul 

Villiam Petersen leverer tandhjul og alle typer transmissionsdele til forsyningsbranchen for vedvarende energi, herunder især vindmølleindustrien, så vi i Danmark kan leve op til FN's verdensmål om en mere klimavenlig fremtid.

Se mere
Vedvarende energi

Vi bidrager til en stærkere marineindustri

Villiam Petersen har i årtier været en pålidelig samarbejdspartner for virksomheder inden for marineindustrien, hvor pålidelige tandhjul og transmissionsdele er afgørende for en effektiv drift.

Se mere
Marine

Stabile tandhjul til mineindustrien

Vi har mange års erfaring med fremstilling af tandhjul og transmissionsdele til mineindustrien, der i mange år har været en afgørende industri for at holde samfundet i gang. Med vores erfaring og ekspertise forstår vi betydningen af at levere produkter af høj kvalitet, der kan modstå de barske forhold og krav, som mineapplikationer indebærer.

Se mere
Mine

Tandhjul til industrivirksomheder

Søger I som industrivirksomhed en producent af tandhjul eller andre dele – eller eventuelt en fast samarbejdspartner, så har vi hos Villiam Petersen mange års erfaring med industrivirksomheder, der er afhængige af, at deres maskiner fungerer optimalt.

Se mere
Industri

Pålidelig samarbejdspartner til forsvaret

Villiam Petersen er pålidelig leverandør af tandhjul og tranmissionsdele til forsvarsindustrien. Med vores ekspertise inden for avanceret tandhjulsproduktion og transmissionsdele er vi dedikerede til at levere produkter af høj kvalitet, der opfylder de strenge krav og standarder, som forsvaret kræver.

Se mere
Forsvar
Vores produkter

Præcision og kvalitet, der får produktionen til at køre

Et tandhjul ser måske ikke ud af meget. Men i virkeligheden er tandhjulet og de øvrige transmissionsdele ofte de skjulte helte, der sørger for, at maskinen kører, som den skal.

Alle vores produkter er derfor lavet med et skarpt øje for præcision og kvalitet, da vi ved, hvor vigtig en spiller det lille komponent er for din virksomhed og produktionsdrift.

Kontakt os

Du er altid velkommen
til at kontakte os med spørgsmål

Vores team står klar til at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål til et bestemt produkt, eller søger en samarbejdspartner og fast leverandør af tandhjul og transmissionsdele.

bubble