Din leverandør af præcision på tværs af brancher

Pålidelig leverandør inden for olie og gas

Villiam Petersen er leverandør af tandhjul og transmissionsdele inden for olie- og gasindustrien, hvor komponenterne spiller en afgørende rolle for at opretholde produktionsprocesserne og sikre en jævn drift af maskineriet.

Se mere
Olie & Gas

Vedvarende energi kræver stærke tandhjul 

Villiam Petersen leverer tandhjul og alle typer transmissionsdele til forsyningsbranchen for vedvarende energi, herunder især vindmølleindustrien, så vi i Danmark kan leve op til FN's verdensmål om en mere klimavenlig fremtid.

Se mere
Vedvarende energi

Vi bidrager til en stærkere marineindustri

Villiam Petersen har i årtier været en pålidelig samarbejdspartner for virksomheder inden for marineindustrien, hvor pålidelige tandhjul og transmissionsdele er afgørende for en effektiv drift.

Se mere
Marine

Stabile tandhjul til mineindustrien

Vi har mange års erfaring med fremstilling af tandhjul og transmissionsdele til mineindustrien, der i mange år har været en afgørende industri for at holde samfundet i gang. Med vores erfaring og ekspertise forstår vi betydningen af at levere produkter af høj kvalitet, der kan modstå de barske forhold og krav, som mineapplikationer indebærer.

Se mere
Mine

Tandhjul til industrivirksomheder

Søger I som industrivirksomhed en producent af tandhjul eller andre dele – eller eventuelt en fast samarbejdspartner, så har vi hos Villiam Petersen mange års erfaring med industrivirksomheder, der er afhængige af, at deres maskiner fungerer optimalt.

Se mere
Industri

Pålidelig samarbejdspartner til forsvaret

Villiam Petersen er pålidelig leverandør af tandhjul og tranmissionsdele til forsvarsindustrien. Med vores ekspertise inden for avanceret tandhjulsproduktion og transmissionsdele er vi dedikerede til at levere produkter af høj kvalitet, der opfylder de strenge krav og standarder, som forsvaret kræver.

Se mere
Forsvar
bubble